Een keuken waar jij vrolijk van wordt
Speciaal voor 
keukenprins(ess)en

“Dat roze zo zou worden omarmd in elke woonstijl had niemand verwacht. Roze is niet meer weg te denken in huis, dus waarom zou je niet voor een roze keuken kiezen?”, zegt Suzanne Jungschläger, styliste bij Bruynzeel Keukens. De Olympia NCS roze is in al onze 33 Bruynzeel winkels te bewonderen.

Heb lef
“Het vergt wat lef om een compleet roze keuken neer te zetten. Toch is dit niet zo eng als het op het eerste gezicht lijkt. Roze combineert namelijk heel goed met wit, zwart en natureltinten. Zo combineren wij de Olympia NCS roze met een wit marmeren blad en met zwarte accenten.”

Een gouden vondst
“Door gouden accessoires terug te laten komen in de keuken, geef je het roze nog meer pit. Een mooi gouden dienblad of blinkend goud bestek maakt deze keuken helemaal af. Wist je dat je tegenwoordig zelfs de spoelbak en de kraan in het goud kunt krijgen?”

Is roze niet zo je ding?
Niet gevreesd, bij Bruynzeel Keukens kun je je keuken laten lakken in elk van de maar liefst
1950 NCS-kleuren. Dat gebeurt in de lakkerij in onze eigen fabriek in Bergen op Zoom. Je krijgt niet alleen een keuken die helemaal naar jouw smaak is, maar ook een uniek exemplaar. Vraag een van onze aankoopadviseurs in de winkel om meer informatie.