Hoe wauw blauw
kan zijn
Een hemelse keuken
Een hemelse keuken
Hoe wauw 
blauw kan zijn

“Een keuken hoeft allang niet meer uit één soort deur, kleur of materiaal te bestaan”, vertelt styliste Suzanne Jungschläger. “Kijk bij het samenstellen van jouw keuken naar de materialen en kleuren die jij mooi vindt. Er zijn meer combinaties mogelijk dan je denkt. Ga lekker aan de slag met de verschillende stalen in een van onze winkels of maak thuis alvast een moodboard, waarop je al je ideeën kunt bundelen."

Warme kleuren, warme uitstraling

"Deze nachtblauwe keuken laat perfect zien hoe je met het gebruik van meerdere kleuren en materialen een echte eyecatcher in huis kunt creëren. Nachtblauw is slechts een van de 1.950 NCS-kleuren waar we dit keukentype in kunnen lakken. Voor de hoge kasten is gekozen voor een ander type keukendeur, de Atlas, in de warme kleur Walnoot Alaska."


Machtig marmer, maar dan van kunststof

"Dat deze rustige en warme tinten prima samen kunnen met meer gewaagde tinten en opvallende accessoires, bewijzen de gouden en marmeren accenten. Zo is het kunststof aanrechtblad uitgevoerd in een marmerlook. Vrijwel niet van echt marmer te onderscheiden, maar door het kunststof beter betaalbaar."


Gouwe ouwe in de keuken

"Dat goud en nachtblauw goed samengaan, is al langere tijd bekend. Hoe gaaf is het dan om deze nachtblauwe keuken te combineren met een opvallende gouden kraan, spoelbak én greeplijsten!? Deze uitstraling biedt ook de ideale gelegenheid om je keukenaccessoires en -gerei hierop aan te passen. Je kunt tegenwoordig veel accessoires in het goud verkrijgen: van een flessenopener en bestek tot een zeepbakje en kruidenpotje."